Lebegőfürdő – Gyakori kérdések

– Magas a vérnyomásom, így is használhatom a lebegőfürdőt?
– Igen. A lebegőfürdő csökkenti és optimalizálja a vérnyomást, így bármilyen vérnyomásproblémával bátran használható.
– Jó allergiára is a lebegőfürdő?
– Igen. A sós levegő, amelyet a fürdőben belélegzünk, segíthet az allergia tünetein. Valamint csökkenti az asztmás rohamok számát.
– Érrendszeri problémával küzdök. Én is használhatom a fürdőt?
– Igen. Fájdalomcsillapító hatásával sokat segíthetünk magunkon, valamint elősegíti az oxigénáramlást a vérben. A lebegőfürdő nem terheli a szervezetet, hanem pihenteti. Megadja számára a gyors regenerálódáshoz szükséges fontos elemeket, így akár szívműtéttel is bátran használható.
– Milyen gyakran kell a lebegőfürdőt igénybe venni?
– Minden ember más fizikummal rendelkezik és más szellemi problémával küzd. A lebegőfürdő segít a test tudat erősítésében, hogy magunk ismerjük fel a probléma forrását és dolgozzunk rajta. A regenerálódás és a siker rajtunk múlik, így van, aki egy hónapban csak egyszer tart rá igényt, de van, aki rendszeresebb kezeléssel tudja elérni a kívánt hatást. A lebegőfürdő élményét magunkkal visszük és az eddigi tapasztalatok alapján kijelenthetjük, hogy hatását a fürdőzők napokig érzik.
– Nagyszüleim is kipróbálhatják?
– Igen. A lebegőfürdő korhatár nélkül használható. 14 éven aluliak, csak szülői felügyelettel vehetik igénybe. (EU-s rendelkezés)
– Kicsit tartok a víztől, mert nem tudok úszni. Biztos, hogy fenn maradok a víz tetején?
– Igen. A víz csak 25 cm mély, de a felhajtóereje olyan erős, hogy a legsúlyosabb ember is minden erőlködés nélkül tud a felszínén lebegni. A víz vonala nem éri el az arcot. Valamint egy kényelmes felfújható nyakpárnát biztosítunk a kicsit bátortalanabb lebegni vágyóknak.